| Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
HeLeNa Admin
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 05/08/08 Yaş : 28 Nerden : Frank'imin yanından
| Konu: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 09, 2008 11:29 pm | |
| traam bn basLıormm
okuLLarın birinde çok uçyk bi grup varmıs.hepsi Lise sondaymıs ve aynı sınıftaLArmıs. esit ağırLık okyoLarmıs ve dersLeri berbat otesiymiş. zaten hepsininde ideaLLeri farkLıymıs. çoğu komedyen gibi eLendirk şeLer oLmak istiyoLarmıs. ama su andaysa mat.sınıfında oturuoLarmıssss
En son HeLeNa_Frank tarafından Paz Ağus. 10, 2008 2:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
...GeeRem...
Mesaj Sayısı : 155 Kayıt tarihi : 06/08/08 Yaş : 30 Nerden : MCR den
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C.tesi Ağus. 09, 2008 11:35 pm | |
| (masal gibi başlamışsın )yemek tenefüsüymüş ve bizimkiler biraz gırgır olsun diye matematik sınıfına gitmişler genelde eğlenceyi bu sınıfta ararlarmış çünküsınıf tam anlamıyla inekmiş matt hariç o bizim eşit ağırlıkçılarla takılırmış ve ne hikmetse dersleri mükemmelmiş ve matt de tenefüslerde matematik sınıfındakilerle kafa bulurmuş sınıfa gidip favori punk parçalarını açar kimseye ders çalıştırmazlarmış işte o günlerden bir gün... | |
|
| |
HeLeNa Admin
Mesaj Sayısı : 189 Kayıt tarihi : 05/08/08 Yaş : 28 Nerden : Frank'imin yanından
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 11:09 am | |
| | |
|
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 11:46 am | |
| mattin şansına nöbetçi öğretmen hayatının aşkı fashıon tvden fırlayıp bu okula gelmiş gibi olan biyoloji öğretmeni lisadır lisa okulu yeni bititrdiği için ve bu kadar güzel olduğu için öğrencilerle başı beladadır erkekler asılır kızlar kıskanır ama en belalı örencisi matttir çünkü o laftan anlamazdır... | |
|
| |
HeLeNa Admin
| |
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 11:52 am | |
| terbiyeni takın matt ben sana kısaca salak diyo muyum?der sert bi şekilde zaten onu tanıyanlar sözünü sakınmadığını bilirler matt de böyle bi cevap bekliodur ama hayatının aşkına hele ki bioloji öretmnine ters bi cevap vermesi uygun düşmez ve peki hocam siz bana salak diyn ben siz lisa diyim olur mu der | |
|
| |
HeLeNa Admin
| |
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 12:02 pm | |
| lisa ve müdür oturmaktadır lisa konuya girer bu kaçıncı vsçvs. dşe dışarda da matt ve arkadaşları kapının önünde kabile halinde oturmaktadrlar ash çok sinirlidir matte patlar ne buluyosun şu öretmende çırpı bacaklının teki ben bile daha güzelim der(bu sözde biraz ima vardır) | |
|
| |
HeLeNa Admin
| |
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 1:40 pm | |
| akşam süper bi konser var bizim mekanda pek tanınmamış bi grup ama çok manyak punk yapıolar hepimiz oraya gidioruz saat kaçta 8 de kapı açılıyo orda buluşucaz derler ve giderler ama matt akşam evde annesinden baya azar işitir... | |
|
| |
HeLeNa Admin
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 1:47 pm | |
| anne: HAYIR oraya gidemezsin!!! ama anneeeeeeeeaaaaaaa!!! HAYIR DEDİM Mİ HAYR bu okuLdan aLdıın kaçıncı şikayet? şinci çabuk odana bu aksamseni bidaa gormicem! üffff der ve odasına çıkar ama pLanıysa farkıdır. giyinir hazırLanr ve aşaı atLar. gorunmeden kaçar arkadasLarıyLa buLusur..... tony: nerdeydin? srmaaa..... | |
|
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 1:51 pm | |
| ya bizim cadı yine problem çıkardı neymiş kaçıncı şikayetmiş abi lisammm çok güzel ama çok şikayetçi ya oof of onu o kadar özledimki sesi kulaklarımda yankılanıo der ve tony matte şaşkın bi ifadeyle bakıp matt sesi kulaklarında yankılanmıo arkana bakk der... | |
|
| |
HeLeNa Admin
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 1:58 pm | |
| | |
|
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:02 pm | |
| üzgünüm çocuklar MSI ı dinliceimi hiç sanmıorm o gruptan nefret ederim ben yarınki MCR konseri için yer ayırtmaya geldim hem MSI konseri 10 da başlıo o zmna kadar buralarda takılıp sora gidicem sizinde MSI sevdiinizi bilmiodum der gıcık bi ses tonuyla (nası oluomuş lal hanım) | |
|
| |
HeLeNa Admin
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:07 pm | |
| | |
|
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:12 pm | |
| lisa bunlara hiç yüz vermeden özellikle ashleye üstten bi bakış fırlatarak iyi eylenceler der ve bara erkek arkadaşının yanına gidip oturur gayet samimilerdir ama lisa asla arkasında örencilerinin bulunduğunu unutmuyor ve ona göre davranıyodur matt de kuduruyodur tabi matt kudurdukça ashleyde kuduruyordur ashley grubun eğlence kaynaıdır o olmayınca işleri tony devralmıştır grubu kırıp geçiriyodur ve sonunda MSI konseri başlamıştır ve lisa iyi akşamlar bile demeden çıkıp gitmiştir ama matt arkasından fırlayıp LİSA iyi akşamlar demiştir tabi okulda diillerdir ve lisa ona ne dediine karışamamıştır ve iyi akşamlar demiştir... | |
|
| |
HeLeNa Admin
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:17 pm | |
| konserde hepsi çok eeLenmişLerdir . evLere dağıLırken sırasıyLa iLk ashLey nin evi yakındır. gider sonra aLicia gider ve Benjamin de gittikten sonra matt ve tony kaLmısLardır ve konusmaya basLarLar... | |
|
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:24 pm | |
| tony:abi bu kız çok büyük diilmi nie uraşıosn bak ashley sana bayılıo matt:o kız benimle yaşıt tony:zönk! matt:tonycim ben 2 yıl ssınıfta kalmadım mı kaldım peki 1 yıl geç başlamadım mı tony:başladın matt:peki benim zeki arkadaşım bu hesaba göre ben 21 yaşında diilmiyim tony:hönk!zönk!evet ama kız 24 yaşında matt:hayır abicim kızı araştırdık ki asılıyoruz dimi bunun annesi öretmenmiş bu üç yaşında okumayı söküp okula başlamış bu hesaba göre o kaç yaşında canım tony:oha matt kız 21 yaşında peki bişi daha kız seni 18lik genç bi delikanlı bilio onu nası halletcen matt:boş dersi bekliorm.... | |
|
| |
HeLeNa Admin
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:31 pm | |
| | |
|
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:36 pm | |
| ertesi gün sayısalın ilk dersi biyolojidir veee lisa derse girer herzamanki gibi dersi anlatır matt herzamanki gibi gıcıklık yapar lisa herzamanki gibi monotondur takii konu 15dk önce bitene kadar der boştur matt için mükemmel bi fırsattır...(hadi lal görüüm seni) | |
|
| |
HeLeNa Admin
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:44 pm | |
| herkez birbirLeriyLe konusur Lisa izin vermiştir. matt duzgun bi şekiLde ayaa kaLkar gomLeinin bi danesini iLikLer ve Lisa nın yanına gider. Lisa ona şoyLe bi bakar ve. ne soyLicektin? ee hocam size bişiannatmak istiyorum eeee? bn sizin sandıınız kadar kucuk diiLim oLsan biLe ne yazar? yanii bnde 21 yasındayım bnm kaç yasımda oLduumu biLiojusun? 21.. zönk! nerden? hocam hayatınızı aratırdım da asıLıorm dimi kehkeh... | |
|
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 2:49 pm | |
| geç otur yerine ve öretmeninle en azından okul sınırları içinde düzgün konuşmayı ören kazık kadar adam olmuşsun ama öretmeninle nasıl konuşman gerektiğini bilmiosn der kızgın bi biçimde ama matti rencide etmemek için sessizce söler ve geç yerine otur der | |
|
| |
HeLeNa Admin
| |
| |
...GeeRem...
| Konu: Geri: Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paz Ağus. 10, 2008 3:22 pm | |
| ya öff bilmiorm annem oda cezası verdi 21 yaşında herife oda cezası verio(21 yaşında derken buruk bi ses çıkarır)ama akşam siz gelip beni alırsanız gelebilirim tony annem seni sever yadaa boşverin ya bensiz gidin hiç gelesim yok gelsem gecenizi mahfederim ashley atlar hayır geliosn allahın çarpık bacaklısı için mi bunlar o seni kaçırdığı için üzülsün der tony ashley doru sölüo sende geliosn itiraz yok hem sen leathermouthu çok seversin dio | |
|
| |
HeLeNa Admin
| |
| |
| Hikaye 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|