__--LEATHERMOUTH--__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
__--LEATHERMOUTH--__

LeatHerMouth dinleyenler için açılmıştır...

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Zeka Testi

4 posters
YazarMesaj
qzmcr

qzmcr

Zeka Testi Empty
MesajKonu: Zeka Testi   Zeka Testi Icon_minitimeÇarş. Ağus. 06, 2008 11:46 pm

1.. Bazı aylar 30, bazıları 31 çeker; kaç ayda 28 gün vardır?

2. Doktorunuz size 3 hap verir ve bunları yarımşar saat arayla almanızı tavsiye ederse, ilaçların tamamını bitirmeniz ne kadar sürer?

3. Gece saat sekizde yatıyorum ve yatarken guguklu saatimi sabah dokuza kuruyorum kaç saat uyurum?

4. 30′ u yarıma bölüp 10 eklediniz, kaç etti?

5. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var?

6. Sadece bir tek kibritiniz var, içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası, ve birde mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz…
Önce hangisini yakarsınız?

7. Adamın biri dikdörtgen biçiminde ve her cephesi güney manzaralı bir ev inşa ediyor. Evi kocaman bir ayı ziyaret ederse bu ayı ne renk olur?

8. 3 elma vardı ikisini aldım. kaç elmam var?

9. Musa gemisine her hayvandan kaçar adet aldı?

10. Chicago’ dan hareket eden 43 yolculu bir otobüs kullanıyorsunuz. Pittsburgh’da 7 yolcu binip, 5 yolcu indi. Cleveland’da 8 yolcu indi, 6 yolcu tuvalete gidip geldi ve 4 yeni yolcu bindi. 20 saat sonra Philadelphia’ ya vardığınızda şöförün adı neydi?

1- her ayda 28 gün var
2- 1 saat olabilir mi
3- 13 saat bence de
4- 70
5-9
6-kibriti yakarım bunu ben çok soruyodum millete
7- ya kahverengi ya da beyaz bilmiyom
8 -2
9- nuhun gemisi o bikere
10- ihi ayça

[alıntıdr]

anlayan var mı Very Happy bazılarnı anlamadım ben :/
FrAnk ~~ YeŞiM wee Cİİ

FrAnk ~~ YeŞiM wee Cİİ

Zeka Testi Empty
MesajKonu: Geri: Zeka Testi   Zeka Testi Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 10:49 pm

wallaa bhendee basılarınıı annamadımm nann saçmaa geldii banaa Very Happy Very Happy
HeLeNa
Admin
HeLeNa

Zeka Testi Empty
MesajKonu: Geri: Zeka Testi   Zeka Testi Icon_minitimeCuma Ağus. 08, 2008 11:14 pm

ben anLatiim :tabi:

1. soruda hangi ayLar 28 gun çeker dio. e butun ayLarın içinde 28 var! lol!
2. soruda iLk hapı 12 de aLdınız dieLim. 2.yi 12.30 da 3.yü 1.00 de aLırsınız. e kaç saat etti? lol!
3. soru eLinizLe saydığınızda 10 çıkıyo ama bi saat aLıp tek tek rakamLarı sayın bakiim! lol!
4. bitek bunu anLamdım ama bi açıkLaması vardır :ttt: lol!
5. 9 koyun vardır çnk onLar hastaLıkLıdır oLu diiL.
6. kibriti yakarsınız çnk kibriti yakmadan hiçbirini yakamazsınız.
7. bu sorunun bası atmaca.kafa karıstımak için bu yuzden ayıLar hangi renk oLursa buna gore cvp verceksiniz lol! kzın dediide biri normaL ayı (kahverengi) dieride kutup ayısı (beyaz) lol!
8. ortada 3 eLma varmıs. çocuk 2 sini aLmıs e çocuun eLindekiLeri soryo!
9. o Musa'nın diiL Nuh'un gemisidir! lol!
10. adam siz otobus soforusunuz dio o yuzden soforun adı sizin adınız kızın adı da ayçaymıs! lol!

anLatabiLdiysem sevindim :ayy:
http://theblackguitar.bosfforum.net
qzmcr

qzmcr

Zeka Testi Empty
MesajKonu: Geri: Zeka Testi   Zeka Testi Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 12:04 pm

evet anladım saol Very Happy
sngrs

Zeka Testi Empty
MesajKonu: Geri: Zeka Testi   Zeka Testi Icon_minitimeÇarş. Ağus. 27, 2008 7:15 pm

çorba kaynatma zeka sorusu

çok güzel bir mercimek çorbası yaptınız. kısık ateşte onbeş dakika daha kaynatmalısınız. fakat elinizde normal bir saat yok. sadece biri 11 dakikada biten öteki 7 dakikada biten iki tane kum saati var. bu kum saatlerini kullanarak çorbanızı tam 15 dakika kaynatabilirmisiniz. onbeş dakikadan ne eksik ne falza tam onbeş dakika.

Zeka Testi
1 sayfadaki 1 sayfası